Ünlü sunucu Vatan Şaşmaz Otel odasında öldürüldü - Haberin Tek Adresi
SUBTOTAL :

Follow Us

ateşli silah Cinayet filiz aker haber Otel Son dakika vatan şaşmaz vatan şaşmaz öldü vatan şaşmaz öldürüldü
Ünlü sunucu Vatan Şaşmaz Otel odasında öldürüldü

Ünlü sunucu Vatan Şaşmaz Otel odasında öldürüldü

ateşli silah Cinayet filiz aker haber Otel Son dakika vatan şaşmaz vatan şaşmaz öldü vatan şaşmaz öldürüldü
Short Description:
Ünlü sunucu Vatan Şaşmaz, Beşiktaş'taki Conrad Otel'de eski manken olduğu belirtilen Filiz Aker isimli kadın tarafından 4 kurşunla sırtından vurularak öldürüldü. Aker daha sonra aynı tabancayla intihar etti. Olayla ilgili bir kişinin gözaltına alındığı

Product Description


Ünlü sunucu Vatan Şaşmaz(44) Beşiktaş'taki bir otelde ölü bulundu. Eski manken Filiz Aker (55) tarafından 4 kurşunla vurularak öldürüldü. Filiz Aker daha sonra kendisini başından vurarak intihar etti. Filiz Aker'in Vatan Şaşmaz'dan 3 dakika önce odaya girdiği ve Şaşmaz'ın odaya girmesinden sonra tartışma çıktığı belirlendi.
Vatan Şaşmaz'ın sırtından 4 el ateş edilerek vurulduğu, Filiz Aker'in de kafasına tek kurşunla intihar ettiği tespit edildi.
Polisin ilk belirlemelerine göre Filiz Aker, Vatan Şaşmaz'ın sırtına 4 el ateş ettiği ve Vatan Şaşmaz'ın kaçmaya çalışırken vurulduğu belirledi.
Otel odasının Filiz Aker adına tutulduğu ve incelenen güvenlik kamerası kayıtlarından odaya başka kimsenin girmediğinin öğrenildi.

AYRINTILAR ORTAYA ÇIKIYOR: FİLİZ AKER 1 AYDIR AYNI OTELDE KALIYORMUŞ
İlk gelen bilgilere göre Vatan Şaşmaz'ı öldüren ve daha sonra intihar eden Filiz Aker'in yaklaşık bir aydır aynı otelde kaldığı ortaya çıktı. Filiz Aker, Green Card sahibi ve ABD'de yaşıyor. 1963 doğumlu Aker'in ruhsatlı silahı olduğu ve olayın da bu silahla gerçekleştiği tahmin ediliyor.

Görgü tanıklarının verdiği ilk bilgilere göre Filiz Aker akşam saatlerinde arkadaşlarıyla yemek yerken bir telefon geldi. Gelen telefonun ardından odaya çıkan ve bir süre haber alınamayan Aker'i merak eden arkadaşları odaya çıktı, ancak kapı açılmadı. Otel görevlilerinin kapıyı açmasıyla korkunç gerçek ortaya çıktı. 

0 Reviews:

Post Your Review